marts, 2019

Oplevelsen tilbydes på flere datoer

30mar10:0017:00Mols Bjerge Stien RundtUnik tur med rute-skaberne af kvalitets-stien i hjertet af Mols Bjerge

Mols Bjerge Stien Rundt - vandretur med Nordic Destination

UDVID // LÆS MERE

Beskrivelse

MOLS BJERGE STIEN RUNDT // 20 KM KVALITETS-STI
UDFORDRENDE VANDRING //  UNIK FORTÆLLING
HERLIGHEDS-TUR // LÆKKER FROKOST

Unik og udfordrende vandretur! Herlighedstur i udsøgt selskab med guiderne fra Nationalpark Mols Bjerge, der har projekteret og afmærket ruten. Ruten har nu opnået velfortjent godkendelse af Dansk Vandrelaug som kvalitets-sti.

Du får dermed en ganske særlig oplevelsestur i Nationalpark Mols Bjerge – med fokus på fantastiske naturoplevelser i kyndigt selskab henover seks-syv betagende timer, hvor benene og tiden flyver afsted.

Fordyb dig i en helt særlig vandretur rundt i hjertet af Nationalpark Mols Bjerge, hvor du bl.a. kommer omkring Den Italienske sti, Agri Bavnehøj, Poskær Stenhus og Trehøje.

Vandreturen fører deltagerne rundt i den mest rå natur. Forvent en udfordrende vandring i fælles og frisk tempo gennem unik natur og et landskab med høje høje, dybe dale og en smuk udsigt ud over Ebeltoft og Kalø Vig.

Turen er inkl. luksus-sandwich fra nærliggende Fuglsø Kro i klædeligt selskab med af en lokal Mols Vand fra Kilden på Mols. Her er drikkevandet så prisvindende rent, at det kan hentes direkte op fra Mols Bjerges undergrund.

Mens du nyder smagen af istidens perlende rene vand – skabt i og af Mols Bjerges uberørte natur – er du samtidig med til at værne om grundvandet, da al overskud fra Kilden på Mols går til grundvandsbeskyttelse og at bekæmpe forurening.

+ PLUS EVENT er en eventtype, hvor Ebeltoft Outdoor kombinerer naturoplevelser med gastronomiske oplevelser af lokale råvarer af høj kvalitet og særlige lokale fortællinger. Fokus er at sammensætte unikke naturoplevelser i godt selskab.

VARIGHED
Seks-syv timer, inklusiv pauser.
Det bliver en spændende, udfordrende og aktiv vandretur, der kræver en rimelig kondition og vanthed og parathed til at vandre i bakket terræn. Det vigtigste er at være aktive sammen om en god oplevelse i naturen.

PROGRAM
Starten går fra Femmøller – på parkeringspladsen modsat af Femmøller Efterskole. Her er der bekvem parkering for biler og let adgang med bus. Derfra åbner ruten skønt op fra start med passagen til Agri og videre til Poskær Stenhus, hvor vi holder den første pause. Der serveres en smagfuld sandwich med lokale råvarer i pausen, hvor der også er adgang til toiletter.

Turen bevæger sig nu videre til den eventyrlige Tinghule og henover kuperet terræn til de smukke Trehøje, der udgør et naturligt og dragende fokus i de skønne bjerg-omgivelser. Med en betagende udsigtsoplevelse i ryggen, fortsætter vi derefter nordpå langs skråningerne, der giver os adgang til en regulær sanseoplevelse med den betagende udsigt til Ebeltoft.

Via trampestier og små veje når vi frem til Besøgscenter Øvre Strandkær, hvor der er igen er adgang til både toilet og vand. De sidste seje par kilometer går ad Den Italienske Sti i et område præget af både vilde heste og Galloway-kvæg, indtil vi igen når vores udgangspunkt på parkeringspladsen overfor Femmøller Efterskole.

TID OG STED
Start kl. 10.00
Fælles start ved p-plads ved Femmøller overfor Efterskolen
Adresse: Molsvej 137, 8400 Ebeltoft

HUSK // KOM FORBEREDT
Det anbefales at tage tøj på til en lang og aktiv tur.
Medbring også rigeligt med drikkevarer og energi.

PRIS
Pris for deltagelse, inkl. guider, luksus-sandwich og prisvindende Mols Vand:
Voksne: 325 kr. + gebyr

Tidspunkt

(Lørdag) 10:00 - 17:00 CET

Adresse

P-pladsen i Femmøller overfor efterskolen

Molsvej 137, 8400 Ebeltoft

Arrangør

NORDIC DESTINATION+45 6165 7365 Munkebakken 17, DK-8400 Ebeltoft

P-pladsen i Femmøller overfor efterskolenMolsvej 137, 8400 EbeltoftGPS-koordinater:
56° 14' 18.9852'' N
10° 34' 46.632'' E

X
X
X
X