Firmature

Nye oplevelser
til erhvervslivet

Nordic

Destination

Vi tilbyder totalløsninger på firmature, større personale­arrangementer, aktiviteter, events, camps og stemningsfulde konferencer.

FIRMATURE
OUTDOOR-OPLEVELSER
Når oplevelser og natur skal betage
KONFERENCER
HOTEL // CAMP
Når dialogen leves og livet nydes
LUKSUS
CAMPS
OUTDOOR-LUKSUS
Når det skal være vildt og behageligt

Nordic Destination samarbejder med Ree Park Safari og Møllerup Gods om storslåede events, førende personalearrangementer og luksus du husker.

Vi samler det bedste fra lokale fødevareproducenter, restauranter og oplevelses-specialister. Det betyder nyudviklede events i en unik sammenhæng, der både åbner sanserne med et brag og sikrer vellykkede, aktive fællesoplevelser.

Det er skræddersyede koncepter med sikker succes. Uanset, hvor mange og forskellige I er og hvad I har af ønsker til aktiviteter.

Kontakt Thomas og få en ny oplevelse til fællesskabet.

SKRÆDDERSYEDE FIRMATURE

VELLYKKEDE KVALITETS-OPLEVELSER
Her finder du en række populære koncepter til firmature, som vi tilpasser til jeres specifikke ønsker og gruppens sammensætning. Resultat er en skræddersyet kvalitets-oplevelse, der matcher jeres ønsker til aktiviteter, stemning og nydelse.

Spørg gerne med konkrete ønsker. Så leverer vi.

Vild bålmad-workshop

Her får I en naturskøn og overkommelig vandretur med sankning af vilde urter. Fælles køkkenaktiviteter med lækre lokale råvarer, smagsoplevelser og duften af flammestegte grøntsager og bøffer fra skovkvæget i Mols Bjerge.

Østers-safari og bobler

En sanselig og aktiv tur i Kaløvig med varme waders på skift. Guiden instruerer kyndigt i underholdende indsamling af østers inden glassene fyldes med skønne bobler. Kan udvides med en Vild Bålmad-workshop ved Kalø Slotsruin.

Vandretur i Mols Bjerge

Ro til fælles oplevelser og tid til fælles walk’n’talk. Undervejs serveres en lokal sandwich og frisk brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri. Vi justerer varighed, tempo og ruten til jeres ønsker. En skræddersyet og aktiv oplevelse i godt selskab.

Populære firmature

Vi sikrer, at I er fælles om kvalitetsoplevelser med naturligt og berigende samvær.

Alt sammen professionelt leveret – og indrammet af en overdådigt skøn natur.

Fregatten Jylland og Maltfabrikken

Vi åbner Fregatten Jylland til en særlig oplevelse med work­shop og team­building. Oplevelsen afsluttes med rundvisning og oplæg om samskabelse på Maltfabrikken, samt et visit på Glasmuseet eller glasværksted.

Gårdbryg, grill og gåtur

Rundvisning og prøvesmagning på Ebeltoft Gårdbryggeri sammen med en fantastisk frokost, der grilles af vores kyndige guide. Til sidst en kort vandretur med udsigt over Kattegat ved Jernhatten i Nationalpark Mols Bjerge.

Camp, bål-fest og fællesskab

Fantastisk oplevelse ved strandkanten, hvor natur, aktiviteter og fælles tilberedelse af vild mad kombineres. Det er ren nydelse og afslappet samvær i en smuk bål-fest, der idyllisk spejler sig i havet. En aktiv oplevelse i godt selskab.

Vellykkede firmature, konferencer og camps

Vi kobler storslået natur, outdoor-gourmet og fælles aktiviteter med luksus, nydelse og fortrinligt samvær.

I vil opleve, at vores pakkeløsninger indlejres i jeres virksomheds specifikke ønsker og at vi leverer skræddersyede firmature og oplevelser af høj klasse.

Uanset, hvor mange og forskellige I er.

FIRMATURE

Aktive outdoor-oplevelser
30-160 deltagere
 • Outdoor-aktiviteter
 • Outdoor-køkken
 • Teambuilding
 • Luksus-telte
 • Gode senge
 • Vandretur
For alle

KONFERENCE

Hotel // Camp
30-560 deltagere
 • Enkelt- eller dobbeltværelser
 • Arbejds- og mødelokaler
 • Outdoor-oplevelser
 • Fuld bespisning
 • Luksus-telte
 • Gode senge
fordybelse

LUKSUS-CAMP

Outdoor-fællesskab
30-240 deltagere
 • Outdoor-workshops
 • Vild mad-kursus
 • Fuld bespisning
 • Luksus-telte
 • Gode senge
 • Firmabesøg
fællesskab

Tilpasses jeres ønsker

Med Nordic Destination som arrangør, sikrer du dig en erfaren leverandør af vellykkede firmature for mellem 30-560 deltagere. Vi er specialiserede i at udvikle events og oplevelser, der tilpasses alle deltageres fysiske forudsætninger og tiltaler den enkeltes interesser, præferencer og smagsløg.

Uanset om det er oplevelser for hele firmaet, afdelingen, teamet eller onboarding-grupper.

Enkle løsninger på firmature til erhvervslivet

Virksomheder, aktivitetsudvalg, ledelse og HR-afdelinger kan her få total­løsninger på firmature, events og camps til større personalearrangementer, tema-oplevelser og stemningsfulde konferencer.

Totalløsning med én faktura og alt under kontrol

Vi håndterer både aktivitet, bespisning, konferencefaciliteter og overnatning, samt fotos og video til virksomhedens intranet, sociale medier eller promotions.

Nordic Destination tilbyder således én indgang til en fælles totaloplevelse, hvor kvalitet og naturlighed i samværet er omdrejningspunktet.

Aktiviteter, oplevelser, workshops og fællesskab

Vellykkede og skræddersyede firmature

Få en aktiv oplevelse for alle

FIRMATURE

Via Nordic Destination Erhvervsgruppe faciliterer vi adgang til en bred vifte af aktører inden for outdoor-oplevelser.
 
Dermed kan vi tilbyde aktiviteter i Nationalpark Mols Bjerge med fx naturskøn vandring, vild mad i outdoor-køkken, mindfulness, stand-up paddle (SUP), kajakture, adventure-konkurrencer, rideture, detektiv-mysterier, overlevelses-eventyr, flugt-missioner, mountainbike, sankning af friske urter og stilheds-vandringer, samt yoga-ekskursioner.
 
Spørg gerne med konkrete ønsker.
Så leverer vi.